1η εκπαιδευτική δράση της ΕΕΔΑ για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα: Λένα Διβάνη, Η θέση της Ελληνίδας στην Ιστορία και η σύγχρονη Ελληνίδα

Αφίσα πρώτης εκπαιδευτικής δράσης ΕΕΔΑ για τις γυναίκες (κολάζ εικόνων, γυναίκες κρατούν πλακάτ που γράφει equality)
Η ΕΕΔΑ, στο πλαίσιο της αποστολής της για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου, υπενθυμίζει ότι η εκπαίδευση στα δικαιώματα του ανθρώπου συνιστά από μόνη της θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου και διοργανώνει φέτος σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα.
 
1η Εκπαιδευτική Δράση:
«Η θέση της Ελληνίδας στην Ιστορία και η σύγχρονη Ελληνίδα»
Λένα Διβάνη,
Ιστορικός, συγγραφέας
 
Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, 16.00 – 18.00
 
 
Ζωντανή μετάδοση στον ιστότοπο της ΕΕΔΑ και στη σελίδα της ΕΕΔΑ στο Facebook
Οι δράσεις μας, όπως κάθε χρόνο είναι ανοιχτές στο κοινό και απευθύνονται σε όλους όσους έχουν ενδιαφέρον στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Για σύνδεση στην εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας zoom στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λάβετε το σχετικό σύνδεσμο.
Για τον συγκεκριμένο κύκλο εκπαιδευτικών δράσεων δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
 
Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης:
 
 

 

Παρακολουθήστε εδώ τα βίντεο όλων των εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.