ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Άννα Ειρήνη Μπάκα

Άννα Ειρήνη Μπάκα

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (The University of Hong Kong), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στο "Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Συγκριτικό Δίκαιο" (Institute for European Studies, Free University of Brussels) και στο "Δημόσιο Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση" (Πάντειο Πανεπιστήμιο), πτυχιούχος Νομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εύα Τζαβαλά

Εύα Τζαβαλά

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ερευνήτρια στο Κέντρο Ερευνών Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου Athens PIL με ειδίκευση στο δημόσιο διεθνές δίκαιο, το δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το προσφυγικό δίκαιο. Κάτοχος πτυχίου Νομικής (ΕΚΠΑ) και μεταπτυχιακού τίτλου στο διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς οργανισμούς (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατερίνα Χαροκόπου

Κατερίνα Χαροκόπου

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Βιέννης (Faculty of Law, University of Vienna), πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Aναστασία Χαλκιά

Aναστασία Χαλκιά

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει επιμεληθεί τρεις συλλογικούς τόμους και μελέτες της έχουν δημοσιευθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Κατερίνα Πάντου

Κατερίνα Πάντου

Γραμματέας της ΕΕΔΑ, πτυχιούχος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bath (Ηνωμένο Βασίλειο) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διονύσης Γιακουμέλος

Διονύσης Γιακουμέλος

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Πτυχιούχος Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Παντείου Πανεπιστημίου, Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Leuven (Βέλγιο). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναστασία Γκίκα

Αναστασία Γκίκα

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού ΕΚΠΑ, Απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης , με δεκαετή εμπειρία σε ελεγκτικά σώματα Δημόσιας ΔιοίκησηςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεώργιος Αλετράς

Γεώργιος Αλετράς

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Πτυχιούχος Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθανάσιος Δημόπουλος

Αθανάσιος Δημόπουλος

Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει εργαστεί ως Μηχανικός Λογισμικού στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα και έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός την Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Υπεύθυνος Πληροφορικής για λογαριασμό της Eπιτροπής από τον Οκτώβριο του 2022. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κέλλυ Διαβάτη

Κέλλυ Διαβάτη

Υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μεταφραστών-Διερμηνέων. Απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση Μετάφρασης και γλώσσες εργασίας:    Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην «Επιστήμη της Μετάφρασης» από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ) με εκτενή εμπειρία στη μετάφραση νομικών κειμένων και στον υποτιτλισμό. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.