2η εκπαιδευτική δράση της ΕΕΔΑ για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα: Εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής

Αφίσα δεύτερης εκπαιδευτικής δράσης της ΕΕΔΑ για τις γυναίκες (Στοιχεία για την εκδήλωση, εικόνα γυναικών που κρατούν πανώ "equality" και το λογότυπο της ΕΕΔΑ)
Η ΕΕΔΑ, στο πλαίσιο της αποστολής της για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου, υπενθυμίζει ότι η εκπαίδευση στα δικαιώματα του ανθρώπου συνιστά από μόνη της θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου και διοργανώνει φέτος σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα.
 
2η Εκπαιδευτική Δράση:
 
«Εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής»

Θα μιλήσουν:
 
Μαρία Ευθυμίου,
Προϊσταμένη Τμήματος Ισότητας των Φύλων στην Εργασία, Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων
 
Παναγιώτα Πετρόγλου,
Δικηγόρος, Μέλος (για την Ελλάδα) του Δικτύου Νομικών Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
 
Ιωάννα Τσίγκανου,
Διευθύντρια Ερευνών Ε.Κ.Κ.Ε.
 
 
  • Οι δράσεις μας, όπως κάθε χρόνο είναι ανοιχτές στο κοινό και απευθύνονται σε όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  • Για σύνδεση στην εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας zoom στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λάβετε το σχετικό σύνδεσμο.
  • Για τον συγκεκριμένο κύκλο εκπαιδευτικών δράσεων δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακολουθήστε εδώ τα βίντεο όλων των εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.