Η ΕΕΔΑ στην Ακαδημία Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 2026 στο Ζάγκρεμπ

Ομαδική φωτογραφία των συμμετεχόντων στην Ακαδημία
Για 13η συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Θεσμών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ENNHRI) και το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΑΣΕ (ODIHR) διοργανώνουν την Ακαδημία Εθνικών Θεσμών για Ανθρώπινα Δικαιώματα (NHRI Academy 2026).
 
Οι εργασίες της φετινής Ακαδημίας που πραγματοποιείται στο Ζάγκρεμπ, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν τη Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026. Η διοργάνωση της Ακαδημίας γίνεται με τη συνεργασία της Συνηγόρου του Πολίτη της Κροατίας.
 
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εκπρόσωποι από περίπου 25 Εθνικούς Θεσμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα συνεργαστούν για να διερευνήσουν την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων όπως η παραπληροφόρηση, η πόλωση και οι αφηγήσεις που στρέφονται κατά των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
 
Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου - ΕΕΔΑ για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην Ακαδημία, στην οποία λαμβάνει μέρος ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας Διονύσης Γιακουμέλος.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την NHRI Academy 2026, συμπεριλαμβανομένων των θεματικών ενοτήτων και των εκπαιδευτών θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.