3η εκπαιδευτική δράση της ΕΕΔΑ για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα: Καταπολέμηση της έμφυλης βίας μέσω βιωματικών δράσεων και νεών τεχνολογιών

Η ΕΕΔΑ, στο πλαίσιο της αποστολής της για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου, υπενθυμίζει ότι η εκπαίδευση στα δικαιώματα του ανθρώπου συνιστά από μόνη της θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου και διοργανώνει φέτος σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα.
 
3η Εκπαιδευτική Δράση:
 
«Καταπολέμηση της έμφυλης βίας μέσω βιωματικών δράσεων και νεών τεχνολογιών»

Θα μιλήσουν:
 
Νατάσα Κεφαλληνού,
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κέντρου Διοτίμα
 
Αγγελική Μαρίνου,
Ηθοποιός/Σκηνοθέτιδα
 
Νίκος Γαλάνης,
Εκπαιδευτικός
 
 
  • Οι δράσεις μας, όπως κάθε χρόνο είναι ανοιχτές στο κοινό και απευθύνονται σε όλ@ όσ@ έχουν ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  • Για σύνδεση στην εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας zoom στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λάβετε το σχετικό σύνδεσμο.
  • Για τον συγκεκριμένο κύκλο εκπαιδευτικών δράσεων δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακολουθήστε εδώ τα βίντεο όλων των εκπαιδευτικών δράσεων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ουσιαστική ισότητα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.