ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ: Τα μηνύματα των ανθρώπων της τέχνης και του αθλητισμού για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου 2021

Κολλάζ με εικόνες καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της ΕΕΔΑ

Για τη φετινή χρονιά η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (10 Δεκεμβρίου). Απεύθυνε κάλεσμα σε ανθρώπους από το χώρο της τέχνης και του αθλητισμού να ενώσουν τη φωνή τους αφιλοκερδώς με την Εθνική Επιτροπή και να στείλουν ένα σύντομο βίντεο, επιλέγοντας να διαβάσουν ένα από τα άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ή στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την ισότητα και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ουσιαστική. Η ΕΕΔΑ ευχαριστεί θερμά για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην πρωτοβουλία της για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου τους/τις:

Αλέξια Βασιλείου, Καίτη Γαρμπή, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Σόνια Θεοδωρίδου, Λεωνίδα Καλφαγιάνη, Ηλία Καρελλά, Αντώνη Καφετζόπουλο, Θανάση Κουρλαμπά, Αγγελική Μαρίνου, Νότη Μαυρουδή, Αναστασία Μουτσάτσου, Σοφία Μπεκατώρου, Δημήτρη Μυστακίδη, Κώστα Παπακωνσταντίνου, Έλενα Παπαρίζου, Νίκο Πορτοκάλογλου, Φώτη Σεργουλόπουλο, Θεοδώρα Σιάρκου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μόρφω Τσαϊρέλη, Στέλιο Τσουκιά, Ντίνο Χατζηϊορδάνου και τους String Demons (Κωνσταντίνο Μπουντούνη και Λυδία Μπουντούνη).
 
Η ΕΕΔΑ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στον κ. Διονύση Βαρχαλαμά, Μοντέρ/Γραφίστα, για τη σημαντική του συμβολή στην υλοποίηση της δράσης αυτής.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

    

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.